Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 6.5. do 7.5.2017

  Přebor JČ MŽ
HC Buldoci Sříbro logo Stribro 50 4:5 ss Pedagog 50 SK Pedagog ČB
SK Pedagog ČB Pedagog 50 5:1 logo JHradec 50 HBC Olymp J.Hradec
  MČR SŽ
SK Kelti 2008 Logo KeltiNizbor 50 9:0 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
SK Pedagog ČB Pedagog 50 3:2 Logo N Straseci 50 HBC Nové Strašecí

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Barbora Smudková

MČR SŽ 

SK Kelti 2008 - SK Pedagog České Budějovice  9:0 (2:0,3:0,4:0)

Ne zrovna šťastný start víkendu zažili žáci Pedagogu v Berouně. Třetí Kelti utkání jasně ovládali, ze závratných jedenašedesáti střel jich ale jen devět proniklo za záda českobudějovického gólmana Karla Nerudu. Jedněmi z klíčových momentů porážky Pedagogu byly hry v oslabení. Během utkání na trestnou lavici usedli na obou stranách pouze tři hráči, berounští Kelti ale na rozdíl od Pedagogu na sto procent naplnili přesilovkovou kvótu, míček za Nerudu prošel při vyloučení Nebora a Affenzellera v první třetině i během pobytu Prenera na trestné lavici v úvodu třetí třetiny. Pedagog tak domů odjel bez bodů a s devítigólovou porážkou navrch.

 

SK Pedagog České Budějovice - HBC Nové Strašecí  3:2 (2:0,1:0,0:2)

V neděli znovu nastoupil Pedagog, tentokrát ale konečně na vlastním hřišti. Soupeř z Nového Strašecí, který do té doby držel na Pedagog šestibodový náskok, nastoupil v Budějovicích po dvou prohrách z předešlého dne, které se na jeho hře rozhodně podepsaly. Pedagog tak vytvořil ohromných 68 šancí, z nichž ale protlačil míček do branky jen tři. Přesto ale Jihočeši šli za vítězstvím už od prvních sekund. V 16. vteřině otevřel skóre Jakub Lálík, o pět minut později pak pro Pedagog získal stabilní odstup 2:0 Jakub Vachulka. Když ve druhé třetině budějovičtí proměnili další střelu, tentokrát vypálenou z hole Tomáše Nebora, výhru už měli na dohled, ve třetí třetině ale Jihočechy postrašili i výkony Nového Strašecí. Dva zásahy do branky hájené Filipem Stankayem ale naštěstí na otočení nestačily, Pedagog tak s výsledkem 3:2 mohl oslavit třetí výhru sezóny.

 

Statistiky - SŽ - SK Pedagog - HBC Nové Strašecí   

 

Přebor JČ MŽ 

HC Buldoci Stříbro - SK Pedagog České Budějovice  4:5 ss (2:1,2:2,0:1-0:1)

Jako jediný z jihočeských týmů se v sobotu představil českobudějovický Pedagog, který v dopoledních hodinách vyrazil do západočeského Stříbra. Skóre utkání otevřeli Jihočeši střelou Jakuba Lálíka, už za dvě minuty ale střelecky aktivnější Buldoci vyrovnali, když Stankaye překonal Dan Král. Do vedení pak o chvíli později Buldoky dostal Matěj Míkovec. Také v úvodu druhé třetiny se otřásla síťka v brance Budějovic, na 3:1 navýšil náskok Stříbra Pavel Haas. Pedagog se konečně dočkal snížení v druhé polovině třetiny, kdy se míčku opět ujal Jakub Lálík, jen 28 vteřin po něm ale úspěšně zaútočil na branku Pedagogu Dan Král, který Stříbru navrátil dvoubrankové vedení 4:2. Jihočeši ale rozhodně nic nevzdávali, v poslední minutě dotáhl skóre na 4:3 Michal Jašek. Ten se znovu ocitl na výsluní v 32. minutě, kdy po souhře s Nechvátalem a Lálíkem konečně srovnal na 4:4. Ve zbývajících pěti minutách už žádný tým neinkasoval, rozhodnout tak museli samostatné nájezdy. V těch nakonec uspěl Pedagog, autorem vítězného gólu byl Petr Nechvátal.

 

SK Pedagog České Budějovice - HBC Olymp J.Hradec  5:1 (1:0,2:0,2:1)

 V neděli se spolu s Pedagogem představil jindřichohradecký Olymp. Prvním gólem potěšil domácí publikum Petr Nechvátal v sedmé minutě, Kvapila v brance Olympu Pedagog znovu překonal až v úvodu druhé třetiny, kdy se míčku ujal Jakub Lálík. V devatenácté minutě zvýšil náskok Budějovic na 3:0 Patrik Brand. Třetí třetinu se podařilo gólově otevřít Olympu, Filipa Stankaye v domácí brance překonal Lukáš Pícha. Poslední dvouminutovka ale opět patřila domácím. Na konci pětatřicáté minuty vstřelil čtvrtý gól Pedagogu Jakub Lálík, 34 vteřin před koncem pak finální branku na 5:1 vstřelil Miroslav Moser. Pedagog se tak dostal do těsného závěsu za vedoucí trojici, na blatenské Datlíky mu chybí pouze dva body.

 

Statistiky - MŽ - SK Pedagog - Olymp J.Hradec