Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 21.10. do 22.10.2017

  Liga SŽ-Jihozápad  (s účastí hráčů SK Pedagog)
SK Suchdol n/L. logo Suchdol 50 3:0 Logo Prachatice 50 HBC Prachatice
  Extraliga MD - Skupina B
HBC Prachatice Logo Prachatice 50 5:8 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
  2.NHbL Muži
SK Suchdol n/L. logo Suchdol 50 4:3 Pedagog 50 SK Pedagog ČB

  

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Barbora Smudková, Pavel Kortus ml.

2.NHbL Muži 

SK Suchdol n/L. - SK Pedagog České Budějovice  4:3 (3:1,0:2,1:0)

Šlágr kola dopadl lépe pro domácí Suchdol. Ten si v úvodním dějství vypracoval dvoubrankový náskok, který ale hosté dokázali v prostřední části smazat a o vítězi tak musela rozhodnout až závěrečná perioda. V ní si domácí vzali vedení zpět a tentokrát ho dokázali udržet až do závěrečné sirény. Za vítěze se prosadil dvakrát Kubal, po jedné trefě přidali Schandl a Sládek. Branky Pedagog stříleli KvítekA. Bárta a Malecha.

 

Extraliga MD 

HBC Prachatice - SK Pedagog České Budějovice  5:8 (1:1,1:4,3:3)

Oba celky dělil před utkáním jenom jeden bod, proto se čekal vyrovnaný zápas. První třetina tomuto tvrzení dala za pravdu, stav byl nerozhodný 1:1. Českobudějovičtí střetnutí rozhodli ve druhé třetině, kdy vstřelili čtyři branky a vedli rázem o tři branky. Přestřelka ve třetí části už vítěze nezměnila, Pedagog zvítězil pod Libínem i díky třem využitým přesilovkám 8:5. 

Statistiky - MD - HBC Prachatice - SK Pedagog ČB  

 

Liga SŽ - s účastí hráčů SK Pedagog ČB 

SK Suchdol n/L. - HBC Prachatice  3:0 (1:0,1:0,1:0)

Jihočeský souboj celků ze spodní poloviny tabulky skončil lépe pro domácí Suchdol, který svoje branky rozdělil rovnoměrně do všech třetin. Suchdolští se jednou trefili i v přesilovce, byli aktivnější a vyhráli po zásluze. Domácí se tak bodově přiblížili třetí Hostivaři, Horalíci zůstávají s jedním bodem poslední.