Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 30.9. do 1.10.2017

  Přebor Čechy-Jih MŽ
HC Buldoci Stříbro logo Stribro 50 6:7 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
  Liga SŽ-Jihozápad  (s účastí hráčů SK Pedagog)
TJ KOVO Praha Logo KOVO 50 4:0 logo Suchdol 50 SK Suchdol n/L.
  Extraliga MD - Skupina B
SK Pedagog ČB Pedagog 50 3:2 ss Logo Dobrany1 50 TJ Snack Dobřany
  2.NHbL Muži
SK Pedagog ČB Pedagog 50

5:6 ss

logo Blatna 50 TJ Datels Blatná

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Barbora Smudková, Pavel Kortus ml.

2.NHbL Muži 

SK Pedagog České Budějovice - TJ Datels Blatná  5:6 ss (1:2,1:0,3:3-0:1)

Blatná překvapivě vyloupila Pedagog a nadále zůstává bez porážky. Úvodní část patřila Datlům, domácí ale v prostřední části náskok hostujícího celku smazali. Nerozhodla ani třetí část, na branky bohatá, kdy se oba celky prosadili shodně třikrát. A tak se šlo na nájezdy, ve kterých vystřelil bonusový bod pro Blatnou Pangrác. V základní hrací době se za Pedagog trefovali 2x MíšekVochozkaNeruda a A. Bárta. Za hosty se hattrickem blýskl Vaníček, zbývající branky obstarali Vinter a Pangrác. Blatenští tak ze tří utkání ani jednou neprohráli a s osmi body jim patří druhá příčka za suverénním Pískem.

 

Extraliga MD 

SK Pedagog České Budějovice - TJ Snack Dobřany  3:2 ss (2:0,0:1,0:1-1:0)

Domácí šli proti Dobřanům s jasným cílem zapsat si do tabulky druhou výhru. Hosté naopak neměli ani bod. Jihočeši do zápasu lépe vstoupili, vedli o dvě branky, avšak Snack dokázal vyrovnat a rozhodnout musely až nájezdy. V nich si Pedagog připsal bod navíc.

Trenér vítězů Vratislav Malecha po utkání pravil. „Do poloviny zápasu jsme byli lepším týmem, vedli jsme dvougólovým rozdílem, prostě výborně rozehraný zápas. Pak jsme hráli přesilovku, ve které Zelenka netrefil zcela prázdnou branku soupeře. Po pár minutách Dobřany po našem nedůsledném vyhození snížily na rozdíl jediného gólu a najednou jsme přestali být aktivní a spíš se bránili. Třetí třetina byla spíš úporná bitva o každý míček, v té nás podržel několika skvělými zákroky asi nejdražší hokejbalový brankář mládežnické kategorie Ondra Bauš. Bohužel pár minut před koncem nestačil na střelu z pravé strany. Nájezdy nám vychytal druhý gólman Tomášek, který nepustil ani jeden nájezd, a náš nejlepší hráč Procházka tak rozhodl jediným proměněným nájezdem. Za aktivitu a bojovnost musím kluky pochválit, ale trápí nás proměňování šancí.

Statistiky - MD - SK Pedagog ČB - TJ Snack Dobřany  

 

Liga SŽ - s účastí hráčů SK Pedagog ČB 

TJ KOVO Praha - SK Suchdol n/L.  4:0 (1:0,2:0,1:0)

Jediným neporaženým celkem v soutěži zůstává pražské Kovo, které zvládlo duel se Suchdolem především díky pozorné obraně. Jihočeši odehráli v hlavním městě slušné utkání, ale nedokázali se brankově prosadit. Vyslali na brankáře soupeře osmadvacet pokusů, žádný však neskončil v brance. I proto Kovo zvítězilo 4:0, Suchdol zůstává společně s dalšími dvěma jihočeskými celky ve spodní půlce tabulky. 

 

Přebor JČ MŽ 

HC Buldoci Stříbro - SK Pedagog České Budějovice  6:7 (0:4,4:2,2:1)

Českobudějovičtí slaví první vítězství v sezoně, když zvládli přestřelku na hřišti Stříbra. Buldoci tak nedokázali navázat na předchozí dvě vítězství a poprvé se museli před soupeřem sklonit. Pedagog si naopak po úvodní vysoké prohře spravil chuť.