Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 29.4. do 1.5.2017

  MČR SŽ
SK Pedagog ČB Pedagog 50 1:7 Logo Rakovnik 50 HBC Rakovník
  Extraliga MD - Skupina o umístění
SK Pedagog ČB Pedagog 50 4:2 logo Jihlava 50 SK Jihlava
 2.NHBL Play-Off - Muži
SK Pedagog ČB Pedagog 50 1:4 Logo Betonova 50 HBC Betonova 

Junior Challenge Cup 2017 - 1.5.2017   Žáci

SK Pedagog ČB 7:3 Olymp J.Hradec
SK Pedagog ČB 1:6 SK Suchdol n/L.
SK Pedagog ČB 0:2 HBC Prachatice
HC ŠD Písek 1:2 SK Pedagog ČB
TJ Datels Blatná 4:1 SK Pedagog ČB

Dorost

Dream team 3:1 HBC Prachatice
HC ŠD Písek 1:4 Dream team
Dream team 2:1 SK Suchdol n/L.

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Barbora Smudková

Muži - II.NHbL

SK Pedagog České Budějovice - HBC Betonova   1:4 (0:3,1:0,0:1) 

Výtečný vstup do druhého čtvrtfinálového utkání zažili hokejbalisté Betonovy. Ti v čase 7:57 vedli o tři branky, což nakonec rozhodlo. Nutno podotknout, že k pohodlnému náskoku Betonářům pomohli sami domácí svou nedisciplinovaností.
Již ve 3. minutě napřáhl od modré Martin Krotký a jeho dělovka s přispěním břevna zapadla za bezmocného Bílého - 0:1. Krotký tak navázal na dva zásahy z předchozího víkendu,avšak o pár vteřin později pro něj utkání skončilo. Ondřej Bárta v souboji před Hlaváčem trefil Krotkého hokejkou, čímž mu způsobil zlomeninu nosu a několik stehů na levém obočí. Za krvavý faul obdržel Bárta 2+2 minuty a Betonáři nabídnutou přesilovkou nepohrdli. První trest zrušil již po třinácti vteřinách Petr Janeček, jehož střelu tečoval jeden z domácích hráčů mimo dosah Bílého - 0:2. Pokračující přesilovku Betonovy Betonovy ještě umocnil Hejl, jenž byl vyloučen za podražení, a Betonova měla k dispozici výhodu dvou mužů v poli. Tu využil Miloslav Klíma, kdy po krásné kombinaci s Fučíkem zakončoval do prázdné branky - 0:3. Snový start Betonovy, naopak šok na straně domácích.
Ve druhé části domácí přidali na obrátkách a Betonáři, hrající již bez zraněných Krotkého s Tolarem, se museli často bránit domácím útokům. Hlaváč byl však pozorný a to i při několika přesilovkách domácího celku, včetně té dvojnásobné. Domácí se přeci jen dočkali ve 23.minutě, když Stanislav Vochozka prakticky z nulového úhlu překvapil Hlaváče a procedil balónek do sítě - 1:3.
V závěrečné části si Betonova hlídala své vedení a nepřipouštěla žádné komplikace. Domácí se již na nic nezmohli a na branku Hlaváče vyslali pouhých šest střel, se kterými si gólman Betonovy bez větších problémů poradil. V závěru se navíc domácí opět provinili proti pravidlům a další, celkově již třetí přesilovkový zásah v utkání, zaznamenal dělovkou od modré čáry mladíček Dominik Novotný - 1:4.

 

Statistiky - Muži - TJ HBC Betonova - SK Pedagog   

 

Extraliga MD

SK Pedagog České Budějovice - SK Jihlava   4:2 (0:0,2:2,2:0) 

Na góly se dlouho čekalo i v Českých Budějovicích. Utkání s Jihlavou se dočkalo prvního gólu až ve dvaadvacáté minutě, kdy budějovickou tribunu zvednula střela Pavla Chudomela. O navýšení se pak rychle postarala Martina Butulová po souhře s Matyášek Welserem a Martinem Nerudou. Také Jihlava ale ukázala, že umí dávat góly, do závěrečné části tak týmy znovu vstupovali s čistým štítem. Se skórem znovu pohla střela Matyáše Welsera v 35. minutě. Pedagog v následujících minutách zvládl přečkat i vyloučení Chudomela. Brzy po jeho návratu z trestné lavice pak skóre uzavřel na 4:2 Martin Neruda

 

Statistiky - MD - SK Pedagog - SK Jihlava   

 

MČR SŽ 

SK Pedagog České Budějovice - HBC Rakovník  1:7 (1:3,0:0,0:4)

Českobudějovický Pedagog, který po osmnácti utkáních stále zůstává na chvostu tabulky, přivítal v sobotu starší žáky Rakovníku. Středočeský tým se už v prvních minutách utkání ujal vedení. Na první gól ještě Budějovičtí zvládli reagovat střelou Markuse Roberta Affenzellera, ze šestatřiceti střel Rakovníku si jich ale za záda Karla Nerudy našlo cestu ještě několik. Do konce první třetiny už Středočeši vedli 1:3, ve druhé části se ale budějovická kasa stala nedobitnou. Ve třetí třetině si Rakovničtí bohužel znovu našli cestu do branky Jihočechů. Na celkovém účtu utkání tak nakonec zel pro Jihočechy nepříznivý výsledek 1:7. O ten se postarali rakovničtí střelci Čech, Fišer, Sušánka, Molnár a Průcha

 

Statistiky - SŽ - SK Pedagog - HBC Rakovník