Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 18.3. do 19.3.2017

  Přebor JČ MŽ
HBC Olymp J.Hradec logo JHradec 50 0:4 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
  Extraliga MD
SK Pedagog ČB Pedagog 50 6:2 logo Jihlava 50 SK Jihlava
 2.NHBL - Muži
SK Pedagog ČB Pedagog 50 8:4 Logo Tabor 50 SK Tábor 

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Barbora Smudková

Muži - II.NHbL

SK Pedagog České Budějovice - SK Tábor   8:4 (3:1,1:1,4:2) 

Poslední Tábor přicestoval na hřiště Pedagogu již bez své opory Tomáše Gärtnera, jenž před play-off posílil hokejbalisty Betonovy. Od začátku to byli favorizovaní domácí, kteří udávali tempo hry a po první třetině drželi dvoubrankový náskok. Ten v závěrečném dějství ještě zdvojnásobili a po vítězství 8:4 zůstávají na čtvrté příčce devítičlenné tabulky.

 

Statistiky - Muží - SK Pedagog - SK Tábor  

Extraliga MD

SK Pedagog České Budějovice - SK Jihlava   6:2  (1:0,3:2,2:0) 

Budějovický Pedagog v nedělní poledne přivítal tým Jihlavy. V sedmé minutě úspěšně zamířila na branku Martina Butulová, její gól byl ale na dlouho posledním. Ke slovu se znovu dostal až v devatenácté minutě Matyáš Malecha, který navýšil vedení Pedagogu na 2:0. O to ale během několika málo minut přišel, Jihlavě se podařilo vyrovnat na 2:2. Jihočeši tak cestu za vítězstvím museli budovat od znovu. Základní kámen tentokrát položil Michal Silný, který ještě před koncem třetiny navýšil vedení Pedagogu na 4:2. A v krasojízdě pokračoval i ve třetí části – v pětatřicáté minutě zkompletoval hattrick. Ve čtyřicáté minutě pak vítězství Budějovic zpečetil Jiří Hucl, který uzavřel skóre na 6:2. 

 

Statistiky - MD - SK Pedagog - SK Jihlava  

 

Přebor JČ MŽ 

HBC Olymp J.Hradec - SK Pedagog České Budějovice  0:4 (0:1,0:2,0:1)

V sobotu přivítali žáčci Olympu tým Pedagogu, který nad domácím týmem jasně dominoval. První střelu proměnil Miroslav Moser, který poslal hostí do vedení v desáté minutě. Také v druhé části si Budějovičtí na góly museli počkat, odměnou za trpělivost byly zásahy Petra Nechvátala a Michala Jaška, kterými Pedagog navýšil náskok na 3:0 během pouhých 23 vteřin. Skóre pak ve třetí části na 4:0 uzavřel první střelec utkání Moser