Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 26.11. do 27.11.2016

  MČR SŽ
HBC ALPIQ Kladno Logo HBCKladno 50 2:4 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
HBC Rakovník Logo Rakovnik 50 6:0 Pedagog 50 SK Pedagog ČB

  Extraliga MD 

D.Bukovsko-26.11.16

HBC Olymp J.Hradec logo JHradec 50 0:11 Pedagog 50 SK Pedagog ČB

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Barbora Smudková

Extraliga MD

HBC Olymp J.Hradec - SK Pedagog České Budějovice   0:11 (0:4,0:5,0:2) 

Poslední kolo před zimní pauzou čekalo minulou neděli na mladší žáky Olympu a Budějovic. Tým z jihočeské metropole se rychle ujal vedení, zásah Václava Kovaříka z osmadvacáté vteřiny doplnil v úvodu třetí minuty na 0:2 Matyáš Malecha. O dvě minuty později se na střídačce hostí slavilo potřetí, tentokrát se střely ujal Martin Neruda. Skóre první části uzavřel na 0:4 druhým gólem Václav Kovařík. Rychlému útoku podlehli hráči Olympu i v úvodu druhé třetiny, kdy pátý gól Pedagogu přidal Lukáš Zelenka, na 0:6 upravil Patrik Stankay. Jen o pár minut později vytrestalo Olymp jediné vyloučení zápasu, když přes domácí obranu přešel Markus Robert Affenzeller. O dvacet vteřin později podruhé skóroval Lukáš Zelenka, pátý gól druhé třetiny pak přidal Patrik Stankay. Ve třetí části pak už jen korigovali skóre na výsledných 0:11 Martin Neruda a Matyáš Malecha. Pedagog tak přezimuje na třetí příčce, na dorostence Olympu po jedenácti kolech zbyla příčka nejnižší.

 

Statistiky - MD - HBC Olymp J.Hradec - SK Pedagog  

 

MČR SŽ 

HBC ALPIQ Kladno - SK Pedagog České Budějovice   2:4 (1:1,0:2,1:1)

V sobotu dopoledne čekalo českobudějovické žáky první utkání dne proti poslednímu Alpiqu Kladno, který na jihočeský tým ztrácel pouhé tři body. V úvodu utkání byly úspěšnější Středočeši, jednogólový náskok ale v jedenácté minutě smazal po nahrávce Miroslava Mosera Tomáš Nebor. V druhé třetině se Pedagog poprvé ujal vedení, když domácí branku dobyl Daniel Krčka. Půl minuty před koncem třetiny ještě přidal gól na 1:3 Michal Jašek. Domácí tým sice ohrožoval branku střeženou Karlem Nerudou podstatně více, přesto se až ve třetí třetině ujala druhá střela Kladna, která stáhla vedení Jihočechů na rozdíl jediného gólu. Pedagog ale nehodlal v posledních momentech utkání připustit žádný zvrat, 45 vteřin před koncem utkání tak vítězství budějovického týmu pojistil gólem na 2:4 Markus Robert Affenzeller. 

 

HBC Rakovníke - SK Pedagog České Budějovice   6:0 (2:0,4:0,0:0)

Uběhlo jen několik hodin a českobudějovický tým stál na hřišti znovu, tentokrát se chystal obrat o body Rakovník. Únava po dopoledním zápase byla na hostujícím týmu znát, v aktivitě se domácímu týmu mohli jen těžko rovnat. Žáci Rakovníku přestříleli Pedagog poměrem 44:11, z čehož šest šancí proměnili. Do vedení je v šesté minutě poslal Nistor, o tři minuty později skóroval Sýkora. V druhé třetině se několikrát předvedli před branou soupeře také hosté, rakovnický Muškát ale střely bez problémů likvidoval. To se až do 23. minuty, kdy třetí zásah domácích přidal Průcha, dařilo také Tomáškovi v brance Pedagogu. Další úspěch mohli domácí slavit o dvě minuty později, kdy Tomáška podruhé prostřelil Sýkora, v sedmadvacáté minutě pak mohli Rakovničtí oslavovat naplno, když během minuty zvýšili vedení na 6:0 Nistor a Panoch, který se ve své hokejbalové kariéře strefil vůbec poprvé. Ve třetí třetině se už Rakovničtí do větších akcí nepouštěli, závěr utkání gólově nevyužil ani Pedagog. Z posledního utkání podzimu si tak odvezli porážku 6:0.