Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 24.9. do 25.9.2016

  MČR SŽ
HBC Nové Strašecí Logo N Straseci 50 8:7 ss Pedagog 50 SK Pedagog ČB
  Extraliga MD
SK Pedagog ČB Pedagog 50 1:14 Logo Hostivar 50 HBC Hostivař
 2.NHBL - Muži
HBC Zliv Logo Zliv 50 0:4 Pedagog 50 SK Pedagog ČB 

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše

Muži - II.NHbL

HBC Zliv - SK Pedagog České Budějovice    0:4 (0:1,0:2,0:1)

Zliv nedokázala navázat na premiérové vítězství letošní sezóny z minulého týdne, proti Pedagogu navíc nedokázala ani jednou skórovat a připisuje si již třetí letošní porážku ze čtvrtého utkání. To Pedagog napravil porážku ze Suchdolem, zvítězil celkově potřetí a se ziskem devíti bodů mu patří druhá příčka.

 

Extraliga MD

SK Pedagog České Budějovice - HBC Hostivař Praha    1:14 (0:4,1:4,0:6)

Tým z pražské Hostivaře započal nedělní utkání proti Pedagogu opravdu bleskově. Už v šestnácté vteřině propálil nového gólmana domácích Píchu Čejka, který se už ve třetí minutě radoval z hattricku. V závěru třetiny po střele Vaniše hosté vedli 4:0, další rychlý gól ale Pedagog překvapil už osmnáct vteřin po startu druhé části, když se znovu trefil Čejka. Budějovičtí se zmohli na odpor až v polovině druhé třetiny, kdy Dostála v brance Hostivaře prostřelil Malecha, dalších gólových přírůstků se už ale domácí nedočkali. Ty naopak začaly opět padat do branky Pedagogu, šestý gól hostů vstřelil od mantinelu obránce Kubeš. Další dva zásahy ještě do konce třetiny přidali Nocar a Zyta. Gólový apetit Hostivaře nebral konce ani v závěrečné části, devátý gól přidal Macek, na 1:10 zvýšil Vosátka, dva góly si připsal Nocar.Připomenout se nezapomněl ani kanonýr z úvodu utkání Čejka, na 1:14 ve prospěch Pražanů upravil deset vteřin před koncem Vaniš.

 Statistiky Hostivar doma

 

MČR SŽ

HBC Nové Strašecí - SK Pedagog České Budějovice    8:7 ss (2:2,3:3,2:2-1:0)

Starší žáci Pedagogu po dvou neúspěšných kolech odcestovali do Nového Strašecí. První třetinu načali lépe Jihočeši, když v páté minutě vstřelil úvodní branku Kovařík. Ten znovu podpořil naděje budějovického týmu v čase 6:43, v desáté minutě ale začal skóre stahovat domácí Vojna. Do šaten už se odcházelo za vyrovnaného stavu, o který se postaral Svoboda. Pedagog se znovu dostal do vedení v jednadvacáté minutě po zásahu Nechvátala, o čtyři minuty později se ale hrálo nanovo, o srovnání se postaral Linke z řad Nového Strašecí. Budějovičtí ale stále neztráceli chuť na vítězství, v čase 26:53 se tak před strašeckou brankou prosadil Lálík, o třicet vteřin později navýšil vedení hosti na 3:5 Nechvátal. Že rychlé góly neumí rozdávat jen Pedagog ale obratem ukázal Vojna, na vyrovnání pak Husákovi stačila necelá minuta. Jihočeši vstřelili první branku i v závěrečné třetině, do vedení 5:6 je poslal Jašek, odplatu ale ještě zatepla podával Svoboda. Pedagog si tak znovu musel budovat náskok, o sedmý gól se postaral Krčka, domácí ale nehodlali před koncem zápasu ustat ve svém stíhacím závodě a opět gólem Drechslera srovnali. Utkání tak museli rozhodnout až samostatné nájezdy. Z nich výborně hrající Jihočeši vyšli s jediným bodem po vítězném zásahu Linkeho.