Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 10.9. do 11.9.2016

  Extraliga MD
SK Suchdol n/Lužnicí logo Suchdol 50 7:1 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
 2.NHBL - Muži
TJ Datels Blatná logo Blatna 50 2:6 Pedagog 50 SK Pedagog ČB 

Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše

Muži - II.NHbL

TJ Datels Blatná - SK Pedagog České Budějovice    2:6 (0:2,1:3,1:1)

Českobudějovický Pedagog potvrdil na Zimním stadionu v Blatné roli favorita a odváží si jednoznačné vítězství. Po dvou utkáních tak zůstává stoprocentní, Blatná si naopak na první letošní body musí ještě počkat. Hosté za třemi body vykročili již v prvním dějství, ve kterém si vypracovali dvoubrankový náskok. Ten se navíc po druhé třetině dvojnásobně rozrostl a před třetí částí bylo prakticky jasné, že body poputují do Budějovic. V ní se oba celky prosadili shodně jednou a tak hosté mohli slavit.

Vysoké vítězství hodnotil kapitán Pedagogu Tomáš Pavlík: V sobotu některé z nás na místo dopravil veterán našeho klubu v novém vysokoobsahovém autě s automatickou převodovkou, což byl docela zážitek. Počasí bylo spíše na válení se u vody, než na honění se po hřišti, avšak podmínky jsme měli všichni stejné, tak to ve čtrnáct hodin vypuklo. V důležitých chvílích utkání, kdy se lámal chleba, nás vždy podržel spolehlivě chytající brankář White a na druhé straně se útočníci taktéž činili. Postupně nasázeli do branky domácích šest branek a to znamenalo jediné, vítězství. O branky hostů se postarali Oldschool, Karel a po dvou brankách zaznamenali zelený taťka a Václav Luboš.

 

Extraliga MD

SK Suchdol nad Lužnicí - SK Pedagog České Budějovice    7:1 (1:1,4:0,2:0)

Budějovické mladší dorostence čekal po roční pauze návrat do soutěže na hřišti Suchdola a podobně jako v píseckém týmu, ani v sestavě Pedagogu nezůstal kámen na kameni. Do branky se postavila posila z mladších žáků Filip Stankay, v čele týmu po loňském odskočení do Písku opět stanul Matyáš Malecha. Jako první se sice gólu v desáté minutě dočkali Budějovičtí, když Malechovu přihrávku poslal do brány Matyáš Welser, zbytek zápasu už ale měli pevně v rukou domácí. Minutu před koncem první části dorovnal skóre David Braun, který znovu slavil už dvacet pět vteřin po začátku druhé třetiny. V devatenácté minutě přidala třetí banku Suchdola Martina Landová, kterou následovali střeli Ondřeje Tečky a Jakuba Laurince. Do závěrečné třetiny tak Suchdolští nastupovali za velmi příznivého stavu 5:1, který už v třicáté třetí minutě opět navyšovala Landová, sedmý zásah domácích pak vstřelil Petr Sládek. Pedagog už se na odpor nezmohl, jediný šrám tak ze suchdolských brankářek zaznamenala v úvodu zápasu Aneta Jiráčková, Aneta Tupá zvládla vstup do sezóny s čistým štítem.

 

MCR Statistiky Suchdol