Nábor nových členů

Týmy

Přihlášení

Naši sponzoři

  • eon
  • starnet
  • image
  • image

Zápasy SK Pedagog - od 14.5. do 15.5.2016

 

 Přebor JČ MŽ - Prachatice 15.5.2016
SK Pedagog ČB Pedagog 50 0:3 logo Suchdol 50 SK Suchdol n/Luž.
TJ Datels Blatná logo Blatna 50 2:1 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
HBC Prachatice logo Prachatice1 50 2:3 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
HBC Olymp J.Hradec logo JHradec 50 1:2 Pedagog 50 SK Pedagog ČB
 2.NHBL  Play-off - Muži
SK Pedagog ČB Pedagog 50 1:4 logo betonova all-stars h50 HBC  Betonova  ALL Stars ČB

 Podrobnosti k zápasům jsou převzaty ze serveru www.hokejbal-jih.cz. Autoři článků: Petr Kaše, Pavel Kortus a Barbora Smudková

2.NHbL Play-off  Muži

SK Pedagog České Budějovice - HBC Betonova All Stars České Budějovice  1:4 (0:2,1:2,0:0)

stav série 0:3

Betonova od úvodních vteřin na Pedagog vlétla a domácí nevěděli kam dřív skočit. Hostující akce museli zastavovat pouze za cenu faulů, které výborně pískající sudí z Prahy bez milosti trestali. Pedagog byl v úvodní části vyloučen hned čtyřikrát, žádnou z nabídnutých přesilovek ale Betonova využít nedokázala. Ani to ji ale nemuselo mrzet. Běžela 10. minuta, kdy si Ladislav Gula seběhl mezi kruhy a na jeho přesný příklep pod horní tyčku byl Bílý krátký - 0:1. Uplynulo 47 vteřin a na hostující střídačce bylo ještě veseleji. František Tolarbyl ve správný čas na správném místě a po individuální práci kapitána Papeže dopravil balónek do odkryté klece - 0:2.

Na začátku druhého dějství se poprvé proti pravidlům provinili také Betonáři a domácí na rozdíl od hostujících hráčů početní výhodou nepohrdli. David Bílek našel přesnou ranou z pravého kruhu místečko nad ramenem Hlaváče a snížil na rozdíl jediné branky - 1:2. Domácím ale radost dlouho nevydržela. Za necelé dvě minuty si totiž po akci Ivo Gallistlasrazili domácí zadáci balónek za záda vlastního brankáře a hosté vedli opět o dvě branky -1:3. A když za další dvě a půl minuty potrestal hákování Vochozky Štěpán Jílek, jenž pohotově uklidil do branky střelu Šperla odraženou od zadního mantinelu, o vítězi bylo prakticky rozhodnuto - 1:4.

V závěrečné části si Betonáři své vedení zkušeně hlídali a přesto, že nabídli Pedagogu velké možností přesilových her, včetně těch dvojnásobných, konečné skóre se již neměnilo. Také díky výbornému Hlaváčovi, který předvedl několik fantastických zákroků a držel střelce Pedagogu na uzdě. Betonova tak slaví pátý postup do finále v řadě a o čtvrtý titul se utká opět s Prachaticemi.

Semifinálovou sérii hodnotil útočník Betonovy Petr KašeMyslím, že jsme postoupili naprosto zaslouženě. Pedagog toho, především dnes, mnoho nepředvedl. Dnes jsme čekali, že na nás vlétnou, ale nic takového se nekonalo. Jako by byli smíření s tím, že pro ně dnes sezóna končí. Jinak soupeři děkuji za kvalitní sérii, oproti základní části to bylo určitě zpestření a zápasy měly konečně náboj a úroveň. Špičkování a emoce k play-off patří. V našem táboře panuje naprostá spokojenost, popáté si zahrajeme finále, kde chceme zabojovat o čtvrtý mistrovský titul v řadě! Jediné co mě/nás mrzí je ztráta Bonkyho, ale to je nesmírně silný a odolný borec a věřím, že bude co nejdříve v pořádku.